Enquêtes

In opdracht van gemeenten, woningcorporaties en onze andere opdrachtgevers voeren wij regelmatig enquêtes uit. Eén van de enquêtevormen is een internetenquête. Deelnemers ontvangen vooraf een uitnodigingsbrief om aan één van de onderzoeken deel te nemen. In die brief staat het internetadres van de startpagina van het onderzoek.

Hieronder vindt u een overzicht van de lopende internetenquêtes. Als u bent uitgenodigd om aan één van onze onderzoeken deel te nemen, kunt u ook via deze ingang naar de vragenlijst gaan. Klik dan op de link van het betreffende onderzoek.


Lopende internetenquêtes

Als u bent uitgenodigd om aan één van onze onderzoeken deel te nemen, dan staat in de brief het internetadres van de startpagina van het onderzoek. Dit internetadres begin altijd met "http://onderzoek.companen.nl/" en moet ingevuld worden in het adresvak van uw browser (dus niet in het Google-zoekvak).

Op de startpagina van elk onderzoek wordt gevraagd naar een gebruikersnaam en wachtwoord. Deze gebruikersnaam en het wachtwoord kunt u vinden in de uitnodigingsbrief die u heeft ontvangen.

Staat het onderzoek waarvoor u bent uitgenodigd er niet bij of heeft u overige vragen? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar enqueteafdeling@companen.nl.


Bescherming privacy

De bescherming van de privacy van de respondent staat bij ons voorop! Companen respecteert de regels ten aanzien van de privacy en de bescherming van persoonsgegevens. De persoonsgegevens worden uitsluitend door Companen gebruikt. Wij zijn lid van de MOA, de Nederlandse brancheorganisatie van bedrijven en instellingen die zich bezighouden met marktonderzoek. Wij houden ons aan de gedragscode van de MOA en de internationale gedragscode voor marktonderzoek.

MOA No Shop

Op onze website staat uitgebreide informatie over de manier waarop wij met privacy omgaan. Deze vindt u hier.