Uitnodiging ontvangen

In opdracht van gemeenten, woningcorporaties en onze andere opdrachtgevers voeren wij regelmatig enquêtes uit. Eén van de enquêtevormen is een internetenquête. Deelnemers ontvangen vooraf een uitnodigingsbrief om aan één van de onderzoeken deel te nemen. In die brief staat het internetadres van de startpagina van het onderzoek.Hieronder vindt u een overzicht van de lopende internetenquêtes. Als u bent uitgenodigd om aan één van onze onderzoeken deel te nemen, kunt u ook via deze pagina naar de vragenlijst gaan. Klik hiervoor op de link van het betreffende onderzoek.

Lopende internetenquêtes  

Gemeente / woningcorporatie

 

U wilt meedoen aan
(klik om direct naar de onderzoekspagina te gaan)

gemeente Barneveld


Enquête vestigers Barneveld
https://onderzoek.companen.nl/barneveldin

Enquête vertrekkers Barneveld
https://onderzoek.companen.nl/barnevelduit

LunetZorg


Enquête ouders
https://onderzoek.companen.nl/lunetb
 

gemeente Schouwen-Duiveland


Enquête vestigers Schouwen-Duiveland
https://onderzoek.companen.nl/sdvestigers

gemeente Valkenswaard


Enquête vestigers Valkenswaard
https://onderzoek.companen.nl/valkenswaard


Hoe doet u mee?
  

Als u bent uitgenodigd om aan één van onze onderzoeken deel te nemen, dan staat in de brief het internetadres voor het onderzoek. Dit internetadres moet ingevuld worden in het adresvak van uw browser (dus niet in het Google-zoekvak). Op de startpagina van elk onderzoek wordt gevraagd naar een gebruikersnaam en wachtwoord. Deze gebruikersnaam en het wachtwoord kunt u vinden in de uitnodigingsbrief die u heeft ontvangen.

Staat het onderzoek waarvoor u bent uitgenodigd er niet bij of heeft u overige vragen? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar enqueteafdeling@companen.nl.