Uitnodiging ontvangen

In opdracht van gemeenten, woningcorporaties en onze andere opdrachtgevers voeren wij regelmatig enquêtes uit. Eén van de enquêtevormen is een internetenquête. Deelnemers ontvangen vooraf een uitnodigingsbrief om aan één van de onderzoeken deel te nemen. In die brief staat het internetadres van de startpagina van het onderzoek.Hieronder vindt u een overzicht van de lopende internetenquêtes. Als u bent uitgenodigd om aan één van onze onderzoeken deel te nemen, kunt u ook via deze pagina naar de vragenlijst gaan. Klik hiervoor op de link van het betreffende onderzoek.

Lopende internetenquêtes

Gemeente / woningcorporatie

 

U wilt meedoen aan
(klik om direct naar de onderzoekspagina te gaan)

Ministerie BZK


Enquête onder kopers woningen van woningcorporaties
https://onderzoek.companen.nl/verkoopregels

Gemeente Valkenswaard


Onderzoek onder vertrekkers
https://onderzoek.companen.nl/valkenswaard

Gemeente Westland

Vestigersonderzoek (u bent in Westland komen wonen)
https://onderzoek.companen.nl/westlandvestig

Vertrekkersonderzoek (u heeft in Westland gewoond)
https://onderzoek.companen.nl/westlandvertrek


Hoe doet u mee?
  

Als u bent uitgenodigd om aan één van onze onderzoeken deel te nemen, dan staat in de brief het internetadres voor het onderzoek. Dit internetadres moet ingevuld worden in het adresvak van uw browser (dus niet in het Google-zoekvak). Op de startpagina van elk onderzoek wordt gevraagd naar een gebruikersnaam en wachtwoord. Deze gebruikersnaam en het wachtwoord kunt u vinden in de uitnodigingsbrief die u heeft ontvangen.

Staat het onderzoek waarvoor u bent uitgenodigd er niet bij of heeft u overige vragen? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar enqueteafdeling@companen.nl.