Close

Aedes-benchmark: sturend klantonderzoek

Vanuit onze adviespraktijk rond de implementatie van de Woningwet, huurprijsbeleid, ondernemingsbeleid en portefeuillemanagement zijn wij in staat om de verbinding te leggen tussen uw klant en de processen en keuzes in uw organisatie. Hiervoor hebben we klantonderzoek nieuwe stijl ontwikkeld. Dit onderzoek voldoet aan de eisen van de Aedes-benchmark, maar gaat verder waar de benchmark stopt. Daarbij is het uitgangspunt maatwerk, zodat het klantonderzoek aansluit bij de ontwikkeling en koers van uw organisatie. Bovendien levert het bouwstenen voor nieuwe keuzes.

Het motto ‘meten is weten’ gaat voor ons niet ver genoeg. Wij gaan een stap verder en leveren met ons onderzoek input voor concrete verbeteringen.

Lees hier meer over de toepassing van de Aedes-benchmark.

Contact over klantonderzoek
Onze adviseurs Jeroen Wissink en Jeroen Lijzenga helpen u hiermee graag verder. Wij staan voor hoogwaardig onderzoek, waarmee wij uw vragen om zetten naar markt- en klantinformatie; en daarmee voor u bruikbare kennis. Wij voeren onze onderzoeken volledig zelf uit en hebben hiervoor o.a. een eigen veldwerkafdeling. Hierdoor garanderen wij al meer dan 30 jaar hoge responsscores en dito antwoordkwaliteit.

23 oktober 2016