Close

De ideale formatie, een terugblik

Zonder bordesscene, maar met een rooskleurig toekomstperspectief werd donderdag 18 mei in de Verkadefabriek in Den Bosch het glas geheven op een veelbelovend coalitieakkoord tussen Companen en Dimensus. Waar de onderhandelingen in Den Haag keer op keer op een mislukking lijken uit te draaien, zijn Companen en Dimensus na een soepele formatiefase sinds kort partners.

Keynotes en workshops

Tijdens een symposium onder de noemer ‘de Ideale Formatie’ werd gesproken over nieuwe vormen van onderzoek en ontwikkelingen op de woningmarkt. Interactie voerde de boventoon. Drie energieke workshoprondes werden afgewisseld met keynotes van Peter Boelhouwer, hoogleraar Housing Systems bij de TU Delft, en Anne-Jo Visser, Programmanager Wonen en Wijken bij Platform31. Peter Boelhouwer gaf zijn visie op de ontwikkelingen op de woningmarkt. Anne-Jo Visser ging met de gasten in gesprek over de kwaliteit van kwetsbare wijken. De thema’s van de workshops waren zeer uiteenlopend. Scenario’s voor de midden-huur, modern onderzoek, disruptieve demografie en inzicht in betaalbaar wonen zijn slechts een greep uit deze thema’s. Meer foto’s en informatie over de workshops en de keynotes kunt u vinden op de website: www.deidealeformatie.nl.

 

Samenwerking Companen – Dimensus

Companen en Dimensus hebben de krachten gebundeld om elkaar te versterken. Vanuit ons eigen profiel en onze eigen focus vullen we elkaar goed aan. Dat betekent: meer onderzoekservaring, kennis en kennisuitwisseling. Daardoor kunnen wij u op meer terreinen beter van dienst zijn. Voor ons, Companen en Dimensus, het begin van een nieuwe fase. Voor u vertrouwde deskundigheid in een grotere jas.

Onze bezoekers en Companen en Dimensus kijken terug op een geslaagde middag en hopen dat u een aantal inspirerende inzichten rijker bent geworden.

13 juni 2017