Close

Nieuwe gezichten, nieuwe inzichten: Margot Vreman & Wout Westendorp

De laatste maanden heeft Companen enkele nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Bas, Valentine, Margot en Wout hebben ons team versterkt. Margot en Wout stellen zich graag aan u voor. Margot (33) heeft een achtergrond als beleidsadviseur en planeconoom voor de overheid, waar Wout (33) een achtergrond heeft als marktonderzoeker en planeconoom.

 

Margot Vreman

Al snel valt de spontaniteit en bevlogenheid van Margot ons op. Een generalist met bestuurlijke sensitiviteit; Margot is een sprankelende adviseur die écht met haar vak bezig wil zijn. Ze weet een advies precies  zo te verwoorden dat dit het proces bespoedigt.

Margot over haar keuze voor Companen: “ik wil nog heel graag werken voor de overheid, maar niet meer voor één vaste organisatie. Door de keuze voor Companen kan ik meer dan voorheen mij inzetten voor verschillende overheden, in de rol van onafhankelijke adviseur. Tot nu toe bevalt me vooral de vrijheid en binding met het vak in breedste zin mij goed.” Motto’s hierbij zijn: ‘mijn objectiviteit moet leidend zijn’ en ‘wonen raakt iedereen’.

Als we Margot naar haar persoonlijkheid vragen, komen woorden als ‘gedreven’ en ‘competitief’ naar voren. Zelf ervaren wij Margot gelukkig (ook) als een luchtige en prettige collega. Companen wordt door haar omschreven als “een tikkeltje serieus”, maar ook gastvrij, vriendelijk en zeer kundig.

In de komende tijd wil Margot meer ervaring opbouwen in de corporatiewereld en actief bezig gaan als project- en procesbegeleider.

 

Wout Westendorp

In Wout treffen wij een onderzoeker met Groningse nuchterheid: hij houdt van ‘lean-and-mean advies, helder onderzoek en doorpakken’. Wout interesseert zich vooral in de kwantitatieve kant van ons ruimtelijk vakgebied en zal zich bij Companen toeleggen op diepgaand onderzoek.

In simpele bewoordingen vindt Wout het gewoon leuk om dingen uit te zoeken. Of het nu is in SPSS, ArcGIS of R. Bij Companen zag hij volop kansen om zich hierin verder te bekwamen.

De organisatie omschrijft hij als ‘plat’ en ‘zonder titels’. Wij zien in Wout een rustige betrokken collega met een droge humor. Hij wil zich inzetten voor een gestroomlijnde kennisoverdracht binnen de organisatie waarin onderzoek stevig is verankerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V.l.n.r: Margot, Wout, Bas & Valentine

28 september 2018