Close

Onderzoek ontwikkelingen woningmarkt Rhenen

Huurdersorganisatie REA, de gemeente Rhenen en Rhenam Wonen willen meer inzicht in de ontwikkelingen op de woningmarkt van Rhenen. Daartoe voeren zij een onderzoek uit. Een onderdeel van dit onderzoek is de behoefte aan woningen. Is er een tekort? Bij welke woningtypes en in welke mate?

 

Enquête en uitnodiging voor gesprek

Mensen die ingeschreven staan voor een sociale huurwoning, of recent een woning hebben gekregen, worden benaderd om mee te doen aan een enquête over hun ervaringen. Zij hebben rond 8 juni een mail ontvangen met nadere informatie over het onderzoek.

Daarnaast willen de gemeente Rhenen, Rhenam Wonen en REA graag met inwoners van de gemeente in gesprek over hoe zij het wonen in Rhenen, Elst en Achterberg ervaren. Wat gaat goed? Wat kan beter? Wij nodigen u van harte uit voor deze gesprekken op 27 juni, 28 juni en 4 juli. Als u hieraan mee wilt doen, dan kunt u dit doorgeven aan Karin Wortelboer van de gemeente Rhenen (karin.wortelboer@rhenen.nl of 0317 – 681 681) of via secretariaat@companen.nl.

 

We verwachten na de zomervakantie de resultaten van het onderzoek te kunnen presenteren. Houdt u daarvoor de websites van de Gemeente Rhenen, Rhenam Wonen en Huurdersorganisatie REA in de gaten.

 

 

22 juni 2017