Close

Enquêtes

Heeft u een uitnodiging ontvangen om mee te werken aan een onderzoek?

In opdracht van gemeenten, woningcorporaties en onze andere opdrachtgevers voeren wij regelmatig enquêtes uit. Eén van de enquêtevormen is een internetenquête. Deelnemers ontvangen in de meeste gevallen vooraf een brief of mail om aan één van de onderzoeken deel te nemen. Hierin staat het internetadres van de startpagina van het onderzoek.

Hieronder vindt u een overzicht van de lopende internetenquêtes. Als u bent uitgenodigd om aan één van onze onderzoeken deel te nemen, kunt u ook via deze pagina naar de vragenlijst gaan. Klik hiervoor op de knop van het betreffende onderzoek.

 

Lopende internetenquêtes

Gemeente Westland – Binnen de gemeente verhuisd

Gemeente Westland – Vertrokken uit de gemeente

Gemeente Westland – Naar de gemeente verhuisd

 

Hoe doet u mee?

Als u bent uitgenodigd om aan één van onze onderzoeken deel te nemen, dan ontvangt u meestal eerst een brief of e-mail, Hierin staat ook het internetadres voor het onderzoek. Dit internetadres moet ingevuld worden in het adresvak van uw browser (dus niet in het Google-zoekvak).
Op de startpagina van elk onderzoek wordt meestal gevraagd naar een gebruikersnaam en wachtwoord. Deze kunt u vinden in de uitnodiging die u heeft ontvangen.

Staat het onderzoek waarvoor u bent uitgenodigd er niet bij of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar:
enqueteafdeling@companen.nl

 

Privacy

De bescherming van de privacy van de respondent staat bij ons voorop! Companen respecteert de regels ten aanzien van de privacy en de bescherming van persoonsgegevens. De persoonsgegevens worden uitsluitend door Companen gebruikt. Meer informatie over privacy kunt hier vinden.

 

Fair Data Keurmerk

Wij zijn lid van de MOA, de Nederlandse brancheorganisatie van bedrijven en instellingen die zich bezighouden met marktonderzoek. Companen voldoet aan de eisen die het Fair Data keurmerk van de MOA stelt. Zie voor nadere informatie www.moaweb.nl.

MOA Fair Data