Voor een optimale woon- en leefomgeving

Companen speelt een rol van betekenis op de woningmarkt. Waar besluiten tot stand moeten komen, zorgen wij voor houvast. Onze adviseurs brengen partijen samen en smeden nieuwe coalities.

We zijn voortdurend betrokken bij visies en concepten die bijdragen aan een optimale woon- en leefomgeving. Overal in Nederland; in stad en dorp.

Waar nodig doen we onderzoek en putten we uit onze schat aan kennis van iedere regio. Omdat we goed op de hoogte zijn van veel lokale situaties, kennen we de specifieke krachtenvelden. We spreken de taal van de verschillende doelgroepen. En hebben oog voor de uiteenlopende belangen.

Voor gemeenten, woningcorporaties, zorg- en welzijnsorganisaties, projectontwikkelaars, provincies en rijk werken we aan zeer diverse opdrachten.

Vraagstukken

IT-stagiair
bij Companen

Bekijk vacature
IT-stagiair

32-40 uur

Wat ga je doen? Companen is een adviesbureau voor woningmarkt en leefomgeving. We ondersteunen opdrachtgevers met scherpe analyses en intelligente adviezen rondom alle thema’s binnen de woningmarkt en leefomgeving. Onze adviseurs hebben behoefte aan een perfect werkende ICT-omgeving. Wij hebben (stage)ruimte voor een systeembeheerder in de dop. De werkzaamheden zijn divers en omvatten o.a.:APK op…