Voor een optimale woon- en leefomgeving

Companen speelt een rol van betekenis op de woningmarkt. Waar besluiten tot stand moeten komen, zorgen wij voor houvast. Onze adviseurs brengen partijen samen en smeden nieuwe coalities.

We zijn voortdurend betrokken bij visies en concepten die bijdragen aan een optimale woon- en leefomgeving. Overal in Nederland; in stad en dorp.

Waar nodig doen we onderzoek en putten we uit onze schat aan kennis van iedere regio. Omdat we goed op de hoogte zijn van veel lokale situaties, kennen we de specifieke krachtenvelden. We spreken de taal van de verschillende doelgroepen. En hebben oog voor de uiteenlopende belangen.

Voor gemeenten, woningcorporaties, zorg- en welzijnsorganisaties, projectontwikkelaars, provincies en rijk werken we aan zeer diverse opdrachten.

Vraagstukken

Dwarsdenker
met een frisse blik

Bekijk vacature
Onderzoeker woningmarkt en leefomgeving
32 - 40 uur

Ook bijdragen aan opgaven die ertoe doen? Bij ons ga je vanaf dag één met de inhoud aan de slag. Je onderzoekt grote en kleine woonvragen onbevangen, ziet waar dwarsverbanden liggen en rapporteert erover in heldere taal. Een paar voorbeelden:   Ben jij dit?