Voor een optimale woon- en leefomgeving

Companen speelt een rol van betekenis op de woningmarkt. Waar besluiten tot stand moeten komen, zorgen wij voor houvast. Onze adviseurs brengen partijen samen en smeden nieuwe coalities.

We zijn voortdurend betrokken bij visies en concepten die bijdragen aan een optimale woon- en leefomgeving. Overal in Nederland; in stad en dorp.

Waar nodig doen we onderzoek en putten we uit onze schat aan kennis van iedere regio. Omdat we goed op de hoogte zijn van veel lokale situaties, kennen we de specifieke krachtenvelden. We spreken de taal van de verschillende doelgroepen. En hebben oog voor de uiteenlopende belangen.

Voor gemeenten, woningcorporaties, zorg- en welzijnsorganisaties, projectontwikkelaars, provincies en rijk werken we aan zeer diverse opdrachten.

Vraagstukken

Foto van twee surfers bij vacature trainee

Duikers
zonder koudwatervrees

Bekijk vacature
Trainee
woningmarkt en leefomgeving
38 - 40 uur

Net klaar met je studie en op zoek naar een job die er maatschappelijk toe doet? Dan kun je nogal wat kanten op. Maar wat vind je leuk en waar ben je goed in? Kom het ontdekken bij Companen! Je duikt als trainee in de woelige wateren van woningmarkt en leefomgeving. Via een persoonlijk opleidings- en ontwikkelprogramma, en detachering bij verschillende opdrachtgevers, ervaar je waar jij het best op je plek bent. En welke rol en richting aansluiten op jouw talenten en ambities.