Werken bij Companen

Dit zijn wij

Bij Companen werken echte liefhebbers van onderzoek- en advieswerk. We zijn nieuwsgierige dwarsdenkers die met een frisse blik de weg vooruit zoeken. Ook als het moeilijk wordt. Met scherpe analyses en doordachte adviezen willen we serieus werk maken van goed wonen voor iedereen in Nederland.

Jouw werk

Of je nu starter bent of van baan wilt wisselen: bij ons ga je snel aan de slag met kleine en grote vraagstukken rond woningmarkt en leefomgeving. Want theorie is mooi, maar verschil maak je in de praktijk. Je mentor maakt je wegwijs in onze organisatie en het werk.

Jouw team

Van je collega’s moet je het hebben. Daarom werk je in een divers team; verschillende karakters met een gedeelde passie voor maatschappelijke vraagstukken. We werken nauw samen en zoeken elkaar ook buiten werktijd geregeld op. Bijvoorbeeld voor excursies in het (buiten)land, een borrel of barbecue, een pubquiz, of een potje padellen. 

Typisch Companen

De typische Compaan bestaat niet. Maar wat is wel typisch Companen?

  • Regisseer je eigen voorstelling
    Jij vertelt ons waar je hart ligt en wat je ambities zijn. En wat je daarvoor nodig hebt. Wat het ook is, onze lijnen staan open. Jij stuurt en samen vullen we in.
  • Verschil moet er zijn
    Jij bent meer dan je functie. Met jouw unieke achtergrond, karakter en drijfveren versterk je ons team. We zijn nieuwsgierig naar jouw verhaal en toekomstplannen.
  • Lef om te leren
    Groeien doe je met vallen en opstaan en juist van missers kun je leren. Jij durft te vragen en maakt van mogelijke ‘fouten’ de ‘briljante leermomenten’.
Jouw ontwikkeling

Bij Companen draait het om de inhoud en om jouw ontwikkeling. Daarom ben je bij ons nooit uitgeleerd. In ontwikkel- en intervisiegesprekken, workshops, trainingen en vaste overleggen brengen en houden we je kennis en skills samen op peil. Bovendien betalen we mee aan externe opleidingen en cursussen. Goed voor jou én Companen.

Jouw arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden die bij jouw situatie passen. Nu en en in de toekomst. Dat is waar we voor gaan. Voor een deel staan ze vast, maar veel kun je zelf invullen. En tussendoor switchen is geen probleem. Lees hier op welke arbeidsvoorwaarden je kunt rekenen.

Ook werken bij Companen?

Lijkt het je wat om bij ons te werken? Bekijk dan onze vacatures. Zoek je nog naar een rol of richting die bij je past? Dan is een traineeship misschien iets voor jou. Ook als je nog studeert ben je van harte welkom. Want van een stage worden we allebei wijzer.

Geen geschikte vacature? Vertel ons wat je zoekt en we bekijken samen je mogelijkheden. Dat kan via telefoon of mail, maar ook op ons kantoor in Arnhem. Kun je meteen de sfeer proeven en zien hoe we erbij zitten.