Online enquêtes

Wij voeren regelmatig enquêtes uit voor gemeenten, woningcorporaties en andere opdrachtgevers. Soms doen we dat via een online enquête. Deelnemers ontvangen vooraf een uitnodiging (mail of brief).

Uitgenodigd? Zo doet u mee

Hieronder vindt u een overzicht van de online enquêtes die we momenteel uitvoeren. Klik op het onderzoek waarvoor u bent benaderd. Vul zo nodig uw toegangscodes in. De toegangscodes vindt u in de uitnodiging.

Lopende enquêtes

Woningbehoefteonderzoek gemeenten in de regio Groningen-Assen
Gemeenten Assen, Groningen, Het Hogeland, Midden-Groningen, Noordenveld, Tynaarlo en Westerkwartier.
Woont u in deze regio, dan willen de gemeenten, provincies en de woningcorporaties graag uw woonwensen weten. Bent u tevreden met uw woning? Of wilt u misschien juist verhuizen? We willen allemaal fijn wonen en een prettig en passend (t)huis hebben. Wat we hiervoor nodig hebben is per persoon verschillend.

Een selectie van de huishoudens in de regio is via een steekproef per brief gevraagd om mee te werken aan dit onderzoek. Heeft u een brief ontvangen, dan kunt u deelnemen via:
www.companen.nl/onderzoek/groningenassen.
Heeft u geen brief ontvangen, maar wilt u wel graag uw mening laten horen, ga dan naar:
www.companen.nl/onderzoek/gaopen.

Ook jongeren uit deze regio zijn per brief benaderd en kunnen deelnemen via: www.companen.nl/onderzoek/groningenassenstart.
Heb je geen persoonlijke uitnodiging ontvangen, maar wil je wel je wensen kenbaar maken, ga dan naar:
www.companen.nl/onderzoek/gaopenstart.

Gemeente Hardenberg – Enquête thuiswonende jongeren
Onderzoek naar woonwensen van thuiswonende jongeren tussen de 18 en 30 jaar binnen de gemeente Hardenberg. De enquête bestaat uit ongeveer 15 vragen.
www.companen.nl/onderzoek/hardenberg

Staat het onderzoek waarvoor u bent uitgenodigd er niet bij? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via enqueteafdeling@companen.nl.

Privacy

De bescherming van de privacy van onze respondenten staat bij ons voorop. Companen houdt zich aan de regels rond privacy en de bescherming van persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden uitsluitend door Companen gebruikt. Klik voor meer informatie over privacy.

Fair Data keurmerk

Wij zijn lid van Data & Insights Network (voorheen MOA), de Nederlandse brancheorganisatie van bedrijven en instellingen die zich bezighouden met marktonderzoek. Companen voldoet aan de eisen die het Fair Data keurmerk van Data & Insights Network stelt.