Online enquêtes

Wij voeren regelmatig enquêtes uit voor gemeenten, woningcorporaties en andere opdrachtgevers. Soms doen we dat via een online enquête. Deelnemers ontvangen vooraf een uitnodiging (mail of brief).

Uitgenodigd? Zo doet u mee

Hieronder vindt u een overzicht van de online enquêtes die we momenteel uitvoeren. Klik op het onderzoek waarvoor u bent benaderd. Vul zo nodig uw toegangscodes in. De toegangscodes vindt u in de uitnodiging. Start de vragenlijst.

Lopende enquêtes

BZK Huurcommissie – Onderzoek onder huurders
www.companen.nl/onderzoek/huurders

BZK Huurcommissie – Onderzoek onder verhuurders
www.companen.nl/onderzoek/verhuurders

BZK Huurcommissie – Onderzoek huurverhoging
www.companen.nl/onderzoek/huurverhoging

Gemeente Ede – Inwoners aan het woord 2020
www.companen.nl/onderzoek/ede

VvE – Onderzoek reserveren en presteren 2020 onder leden Vereniging van Eigenaren
www.companen.nl/onderzoek/vve

VvE – Onderzoek reserveren en presteren 2020 onder beheerders Vereniging van Eigenaren
www.companen.nl/onderzoek/vvebeheer

Staat het onderzoek waarvoor u bent uitgenodigd er niet bij? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via .

Privacy

De bescherming van de privacy van onze respondenten staat bij ons voorop. Companen houdt zich aan de regels rond privacy en de bescherming van persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden uitsluitend door Companen gebruikt. Meer informatie over privacy vindt u hier.

Fair Data keurmerk

Wij zijn lid van de MOA, de Nederlandse brancheorganisatie van bedrijven en instellingen die zich bezighouden met marktonderzoek. Companen voldoet aan de eisen die het Fair Data keurmerk van de MOA stelt. Meer weten? Kijk op moaweb.nl.