Online enquêtes

Wij voeren regelmatig enquêtes uit voor gemeenten, woningcorporaties en andere opdrachtgevers. Soms doen we dat via een online enquête. Deelnemers ontvangen vooraf een uitnodiging (mail of brief).

Uitgenodigd? Zo doet u mee

Hieronder vindt u een overzicht van de online enquêtes die we momenteel uitvoeren. Klik op het onderzoek waarvoor u bent benaderd. Vul zo nodig uw toegangscodes in. De toegangscodes vindt u in de uitnodiging. Start de vragenlijst.

Lopende enquêtes

Samenwerking tussen diverse gemeenten en woningcorporaties in Drenthe
Woont u in de gemeente Hoogeveen, Meppel, Midden-Drenthe, Westerveld of De Wolden, doe dan mee aan het onderzoek naar uw woonvoorkeuren van deze gemeenten en de woningcorporaties Actium, Domesta, Woonconcept en Woonservice.
www.companen.nl/onderzoek/zwm-drenthe

Staat het onderzoek waarvoor u bent uitgenodigd er niet bij? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via .

Privacy

De bescherming van de privacy van onze respondenten staat bij ons voorop. Companen houdt zich aan de regels rond privacy en de bescherming van persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden uitsluitend door Companen gebruikt. Meer informatie over privacy vindt u hier.

Fair Data keurmerk

Wij zijn lid van de MOA, de Nederlandse brancheorganisatie van bedrijven en instellingen die zich bezighouden met marktonderzoek. Companen voldoet aan de eisen die het Fair Data keurmerk van de MOA stelt. Meer weten? Kijk op moaweb.nl.