Close

Over ons

Companen-advies voor woningmarkt en leefomgeving.

Companen speelt een rol van betekenis op de woningmarkt. Waar besluiten tot stand moeten komen, zorgen wij voor houvast. Onze adviseurs brengen partijen samen en smeden nieuwe coalities. We zijn voortdurend betrokken bij visies en concepten die bijdragen aan een optimale woon- en leefomgeving. Overal in Nederland; in stad en dorp.

Waar nodig doen we onderzoek en putten we uit onze schat aan kennis van iedere regio. Omdat we goed op de hoogte zijn van veel lokale situaties, kennen we de specifieke krachtenvelden. We spreken de taal van de verschillende doelgroepen. En hebben oog voor de uiteenlopende belangen.

Voor gemeenten, woningcorporaties, zorg- en welzijnsorganisaties, projectontwikkelaars, provincies en rijk werken we aan zeer diverse opdrachten.

Zo ondersteunen we de betrokken partijen bij het doen van woningmarktonderzoek, het maken van prestatieafspraken en het opstellen van woonvisies. Adviseren we over maatregelen rond duurzaamheid. Of over passend en voldoende woningaanbod nu de woningmarkt weer aantrekt. Helpen bij de decentralisatie rond wonen en zorg. En combineren bewezen onderzoeksmethoden met eigen ontwikkelde innovatieve methoden.

Bij Onze expertise vindt u meer over onze projecten en producten.


Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Echter, Companen BV is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van type, druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen en downloads op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden, tenzij dit uitdrukkelijk is vermeld of hiervoor toestemming is verkregen van de rechtmatige eigenaar.