Hi, ik ben Gemma van der Wal en werk sinds 1 juli bij Companen. Na afronding van een dubbele master aan de Wageningen Universiteit ben ik aan de slag gegaan bij een woningcorporatie. Daar ondersteunde ik verschillende afdelingen, maar wat mij het meest prikkelde was het schrijven van beleidsstukken.

Ik ben blij dat ik bij Companen de volgende stap kan zetten om mij verder te verdiepen in de woningmarkt. In mijn rol als adviseur/onderzoeker ben ik betrokken bij een breed scala aan projecten op het gebied van wonen, zorg, beleid en onderzoek. Met een nieuwsgierige aanleg en een analytische blik pak ik vraagstukken op en zet deze om in resultaten en adviezen in begrijpelijke taal.

In mijn vrije tijd geniet ik graag van het weidse uitzicht vanaf mijn balkon, ben ik verwikkeld in een bordspel met vrienden of sta ik in de keuken te experimenteren. Verder ga ik regelmatig uitwaaien tijdens een wandeltocht, om daarna thuis neer te ploffen op de bank. De oplettende lezer ziet hier misschien een overkoepelend thema: het zijn allemaal activiteiten in en om het huis. Iedereen verdient een passende plek om ‘thuis’ te noemen.

Grondig onderzoek, concreet beleid en daadkrachtige uitvoering vormen de basis van een gezond woonklimaat. Als ik weet dat ik daar met mijn werk aan kan bijdragen, dan lig ik ’s avonds met een gerust hart in bed.

21 juli 2022

Delen: