Wat wil je over jezelf kwijt?

Ik ben Iris Voncken; net afgestudeerd en korte tijd geleden nog op zoek naar een gave startersfunctie. Zoals je begrijpt heb ik die gevonden bij Companen. Wat kan ik verder over mezelf vertellen? Ik ben geboren en getogen in Zuid-Limburg. Mijn middelbareschooltijd bracht ik door in Noord-Brabant en ik genoot van mijn studietijd in het mooie Nijmegen. Die periode heb ik afgerond met een master in Economics, Behaviour & Policy aan de Radboud Universiteit.

En buiten je studie?

Bedoel je mijn hobby’s? Ik ben een groot Formule 1-liefhebber. Je kunt me in het weekend dan ook voor de buis verwachten, of zelfs naast het circuit. Verder aai ik het liefst elke hond die ik tegenkom en vind ik het leuk om de wereld te verkennen en andere culturen te ontdekken. Nieuwe dingen leren staat hoog op mijn lijstje: ik zal me bij Companen daarom zeker niet vervelen.

Waar zit jouw connectie met Companen?

Mensen maken rationele en minder rationele keuzes. Daarbij worden ze door van alles beïnvloed: leefomgeving, cultuur, kennisniveau, emoties en nog veel meer. Bij Companen kijken we naar welke keuzes mensen maken over hun woon- en leefomgeving. De uitkomsten daarvan zijn op zich al interessant. Maar wat me vooral intrigeert is op welke manier we opdrachtgevers kunnen stimuleren om met die uitkomsten in actie te komen.

En wat breng je daarvoor mee?

Tijdens mijn studie heb ik al veel met data gewerkt. De techniek van statistische programma’s boeit me en ik leg ook graag verbanden tussen variabelen. Verder ben ik heel visueel ingesteld. Ik vind het belangrijk dat informatie er ook grafisch aantrekkelijk uitziet. Dit komt goed van pas bij het presenteren van onderzoeksresultaten. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis te gebruiken in mijn nieuwe functie als onderzoeker van woningmarkt en leefomgeving.

Meer weten?

U kunt Iris mailen via voncken@companen.nl. Bellen kan ook. Haar telefoonnummer is +31 (0)6 25 41 55 74.

6 april 2023

Delen: